Over Dock Makelaars

Even voorstellen

Ron Gulen

Mijn naam is Ron Gulen. Ik ben binnen Dock Makelaars verantwoordelijk voor alles wat de verkoop van uw woning aangaat. Ook verzorg ik de marketing en communicatie rondom de woningverkoop. Dat betekent dat vrijwel al het schrijfwerk dat je van ons tegenkomt van mijn hand is. Ook wat je nu leest, dus als je het niet erg vindt ga ik je niet vertellen over hoe geweldig ik ben, of hoe fantastisch, hoe betrouwbaar, etc.

Specialisme

Ik hou mij graag bezig met vraagstukken zoals marketing en presentatie rondom het verkooptraject van uw woning. De beste invalshoek voor een woningadvertentie. Een nieuw idee om het voor kopers makkelijker te maken om te kopen en voor verkopers makkelijker om te verkopen. Hoe krijgen we uw woning optimaal gepresenteerd met de beste resultaten en welke promotie en marketing past het beste bij uw woning. Bijvoorbeeld een mooie advertentiekop of een levendige woningvideo. Dit gebeurt veel te weinig in de makelaardij.

De afgelopen jaren heb ik mijzelf beziggehouden met de verschillen aspecten en vormen van makelaardij; denk hierbij aan de traditionele-/ en de internetmakelaardij. Door deze ruime ervaring in de verschillende soorten makelaardijen heb ik goede inzichten verkregen waardoor de door Dock Makelaars gehanteerde formule het beste uit twee werelden samenbrengt. Het echte makelen 2.0.

Die informatie heb ik samengebracht in de werkwijze die we nu gebruiken. Het werkt! Ik heb huizen verkocht in elke prijsklasse, van €100.000 tot €2.000.000. Huizen waar ik tien bezichtigingsafspraken in één week kreeg en huizen die vijf jaar te koop stonden voordat ik ze overnam en verkocht. Wat je situatie ook is, ik ben het tegengekomen en heb het opgelost.

Waarom kiezen voor Dock Makelaars?

Oh ja, ik ben NVM-makelaar en NRVT-taxateur. Dat betekent dat ik al mijn papiertjes en certificeringen heb. Maar dat hebben een paar duizend andere makelaars ook. Ook plaatsen wij uw woning prominent op Funda.

Ik verkoop, begeleid aankoop en voer taxaties uit voor woningen. Dat doe ik al ruim zestien jaar. Bijzonder? Nee, er zijn genoeg makelaars die dezelfde of zelfs veel meer ervaring hebben dan ik.

Wij hebben bewust gekozen om geen duur kantoor te houden. Wij komen graag persoonlijk bij de mensen thuis, overdag of in de avond.

Wat maakt ons anders

  • Marketing, niet enkel Funda maar ook Facebook en Instagram. Hiermee bereiken we de kopers nog sneller. Uw eigen opmaat campagne.
  • Presentatie op de eerste plaats zetten, waar het hoort. Een goede foto zegt meer dan 1000 woorden. Daarom maken wij enkel gebruik van professionele woningfotografen. Zij begeleiden je tijdens het maken van de foto's van uw woning met allerlei handige tips.
  • Wij geloven in de kracht van een Woning-Event oftewel (Open Huis) direct bij de start verkoop.
  • Wat het u kost? Dat bepaalt u. Wij bieden Uniek-Maatwerk-Diensten. U bepaalt zelf wat u afneemt. Onze dienst is modulair opgebouwd. Gaat u voor de basis of pakt u gelijk uit. U bepaalt uiteindelijk.
  • Als je het met me eens bent dat marketing en presentatie op nummer 1 zouden moeten staan bij de verkoop van een huis en dat de door veel collega’s gebuikte courtage Old School is. Dan is de kans groot dat mijn kantoor de juiste partij voor u is.
  • Als je de zaken wilt aanpakken zoals dat ook al in het jaar 2004 gebeurde? Dan ben ik niet de juiste persoon voor u om mee samen te werken.